Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg

13,95 €

Saatavuus:

Saatavuuspäivä: 19.05.2017

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Pro käsipainot 2,5kg – 40kg

  • Ammattimaiset välineet kuntosalillesi
  • Sisällys on rautaa
  • Päällä paksu kerros kumia
  • Painomäärät painettu käsipainojen päihin
  • Printattu GorillaSports logo 
  • Erittäin kestävä
  • Kahvan pituus 15cm
  • Halkaisija 17.6cm
  • Painon leveys 7.6cm
  • Väri: Musta / punainen 

Tuotekuvaus

Nautitko siitä, että saat treenata kotona omassa rauhassa? Tällöin on hieman merkitystä, mitkä välineet valitset. Nämä pro-luokan käsipainot sopivat kaikille, ne ovat erittäin laadukkaat ja monipuoliset. Tämän lisäksi paino-osat, eli painojen päät, on pinnoitettu kumilla. Se estää lattiaasi kolhiintumasta tai hajoamasta, mikäli vahingossa satut päästämään käsipainosta irti liian aikaisin. Toki, jos sinulla on kotikuntosali, suosittelemme investoimaan kumimattoon. Myös ne ovat saatavilla verkkokaupastamme. Näitä käsipainoja saa useammassa eri painoryhmissä, aina 2,5 kilosta 32,5 kiloon. Voit tilata niitä erikseen oman kehityksesi mukaan. Nämä käsipainot on tehty kiinteästä raudasta, kromatulla kädensijalla, pituus 15cm. Kädensija on kuvioitu pinnasta, joten se antaa hyvän otteen vaikka kätesi olisivat hikiset. Painon määrä lukee jokaisessa käsipainossa, päädyistä löytyy myös Gorilla Sportin logot printattuna mustalla ja punaisella. Nämä pro-luokan käsipainot antavat sinulle juuri niin paljon mahdollisuuksia kuin mitä sinulla pitäisikin olla. Jos treenaat kotona, kannattaa valita sellaiset painot jotka tukevat kehittymistäsi.

Treenaaminen näillä pro-luokan käsipainoilla

Käsipainojen käyttäminen treenissä antaa sinulle paljon etuja ja mahdollistaa enemmän liikkeitä. Koko kehosi voi saada loistavan treenin, jos valitset oikeat harjoitteet. Jos omistat kuntokeskuksen tai kuntosalin, suosittelemme, että hankit koko sarjan. Se antaa kaikille treenaajille vaihtoehdon valita, mitkä painot ovat heille sopivimmat. Kokeneet ja aloittelijat käyttävät hiukan eri painoluokkia. Kannatta myös olla useampi setti tiettyjä painoja, esimerkiksi todella moni käyttää painoja, jotka ovat 7kg- 15kg.

Koko kehoa voidaan treenata käsipainojen kanssa. Niillä onnistuvat harjoitteet, jotka normaalisti tekisit painonnostotangon kanssa. Kaikkein viisainta olisi käyttää molempia vuorotellen, näin saat lihaksillesi vaihtelua ja haastetta. Käsipainot ovat silti järkevämpi valinta kuin painonnostotanko. Yksi näistä syistä on se, että molempia puolia kehosta pitäisi treenata yhtä paljon. Esimerkiksi jos teet hauiskääntöjä painonnostotangolla, vahvempi käsi auttaa heikompaa. Mutta jos käytät tässä harjoituksessa käsipainoja, ei heikomman apuna ole ketään. Tällä tavoin saat kehostasi tasapainoisesti vahvan eikä toispuoleisen.

Rintaprässi on liike, jota monet treenaajat tekevät. Siinä usein käytetään painonnostotankoa, mutta sen voi tehdä myös käsipainoilla. Tangolla sinä pystyt tekemään ainoastaan pientä liikettä, koska kätesi ovat kokoajan samassa asennossa nostaessasi tankoa. Käsipainoilla saat tehtyä luonnollisempaa liikettä; ranteesi, kyynärpääsi ja olkapääsi pystyvät liikkumaan niille paremmassa kulmassa. Se saattaa estää vahinkoja joita usein sattuu kun käytetään painonnostotankoa.

Jos treenaat kotona käsipainojen kanssa, voit valita todella monesta erilaisesta harjoituksesta. Esimerkiksi ojentajat, hauiskääntö, rintaprässi, soutuliikkeet, kyykyt… Ja vaikka mitä muita. Kaikki on vain kiinni siitä viitsitkö hankkia itsellesi tietoa liikkeistä ja harjoituksista ja rakentaa niiden ympärille sellaisen treenin, joka sopii sinulle.

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.25.04.2019 (Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg) :
(5/5

Olen todella tyytyväinen Gorilla sportsiin ja itse tuotteeseen! LG Tom :)

Kirjoittaja Pvm.25.04.2019 (Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg) :
(5/5

Erittäin hyvä laatu, mielestäni parempi, kuin mitä joillakin kuntosaleilla.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Pro kiinteä käsipaino 2,5kg - 40kg) :
(5/5

Jämäkkä ja laadukas käsipaino!