Valurautainen käsipainosetti 30kg

100683-00002-0032

-18.34€

76,61 €

Normaalisti:94,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tämä on painosarja sellaiselle, joka ei halua täyttää kotiansa fitness-välineillä. Tämä setti on simppeli ja toimiva, ja myöskin helppo säilyttää silloin, kun se ei ole käytössä. Rautainen käsipainosarja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tehokkaita variaatioita treeneistä. Kun tulet paremmaksi treenaamisessa, voit nostaa painojen määrää saadaksesi isommat ja voimakkaammat lihakset. Pakkauksessa on mukana kaksi käsipainotankoa ja 12 painolevyä. Painolevyt painavat 1,25kg – 5kg. Monen painolevyn ansiosta sinun on helpompi muuttaa painomäärää, jolla treenaat. Voit treenata koko vartaloasi tällä setillä jos vain valitset oikeanlaiset treenit sitä varten. Otathan huomioon, että tanko itsessään painaa jo 2,5kg. Rautainen käsipainosetti on sulavalinjainen, ja se on viimeistelty hiomalla.

Treenaaminen valurautaisella käsipainosarjalla

Oletko aina ajatellut, ettei käsipainoilla pysty tekemään kovinkaan monia erilaisia harjoituksia? Olet väärässä. Tässä sinulla on mahdollisuus tehdä erilaisia harjoitteita, erityyppisiä treenejä samoille lihasryhmille. Kaikki on vain kiinni siitä, että teet oikeita harjoituksia.

Jos olet aloittelija, sinun kannattaa aloittaa kevyemmillä painoilla. Varmista myös että sinulla on oikeanlainen tekniikka ennen kuin alat lisäämään painoja. Myös kokeneiden kannattaa tarkastaa tekniikkansa aika ajoin. Varsinkin, jos olet opetellut nostamaan suuria painomääriä. Jos alkaisimme luettelemaan mitä kaikkia harjoituksia voit tehdä näillä käsipainoilla, lista olisi todella pitkä. On siis oikeasti paljon mistä valita. Tässä muutamia mainitaksemme; eteentaivutus, kyykyt, penkkipunnerrus ja pystypunnerrus. Etkö tiedä mitä harjoituksia sinun kannattaisi tehdä? Tässä vinkki; aloita ihan perusharjoitteista, ja pyydä avuksesi joku jolla on enemmän kokemusta kuin sinulla.

On tärkeää treenata myös selkäpuolen lihaksia. Kyykyt ovat hyvä yleispätevä liike jolla saat treenattua lähes kaikkia kehosi lihaksia. Pitäessäsi itsesi ryhdissä, käytät selkä- sekä vatsalihaksia.

Tuntuuko siltä, että setti  loppuu kesken? Älä suinkaan heitä sitä kaappiin pölyyntymään, vaan laajenna sitä ostamalla lisää painoja, tai osta itsellesi vaikka hauispenkki!

Tekniset tiedot

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 4 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Levypaino 5 kg
• 2 x Tanko 35 cm
• 4 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Jauhemaalattua valurautaa
• Väri: Vaalea / Harmaa
• Artikkelinumero: 10000064 

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.26.02.2018 (Valurautainen käsipainosetti 30kg) :
(5/5

Olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Hinta laatusuhde kohdallaan. Kierrelukot hieman hitaampia käyttää,mut vastaavasti pitävät painot tiukasti paikoillaan..Käyttö on silloin äänetöntä.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Valurautainen käsipainosetti 30kg) :
(5/5

Hyvän kokoisia, kestäviä painolevyjä ja tangot, joista saa hyvän otteen. Lukotkin pysyneet paikallaan.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Valurautainen käsipainosetti 30kg) :
(5/5

Erittäin hyvä tuote aloittelijoille! Suosittelen lämpimästi. Hinta-laatusuhde, niinkuin gorillalla aina, on tässäkin tuotteessa kohdillaan!