Krominen käsipainosetti 30kg

100054-00004-0032

-31.12€

88,83 €

Normaalisti:119,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tuotetiedot

Käsipainosetti kauniilla kiillotetulla kromipinnalla. Väline, jolla pystyt tekemään suuren määrän erilaisia harjoituksia. Painolevyjä voidaan käyttää joko tangon kanssa tai ilman, omien treenitarpeidesi mukaisesti. Kaikki levyt ovat helposti ja turvallisesti asennettavissa mukana tulevien kierrelukkojen avulla. Otathan huomioon, että jo tanko itsessään painaa 2,5kg. Mukana tulevat painolevyt ovat painoltaan 1,25-5kg.

Treenaaminen kromisella käsipainosarjalla

Loistava valinta treenajille, jotka haluavat haastaa itseään. Jo pelkästään tämän sarjan avulla voidaan treenata monipuolisesti. Voit treenata suurinta osaa lihasryhmistä tekemättä mitään muutoksia painoihin. Aloittelijoille suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota tekniikkaan ennen painojen määrän nostamista. Tällä tavoin voidaan välttää turhat loukaantumiset. Alussa treenamiseen saattaa riittää ainoastaan tanko. Muista myös, että lämmittely ennen painonnostoa on tärkeää.

Käsipainot ovat hyvä lisä voimatreenissä. Tällä sarjalla voit tehdä harjoituksia koko kehollesi. Voit tehdä esimerkiksi kyykkyjä, ojentajia, hauistreenejä..

Kyykyt tehdään käsipainojen kanssa. Valitse haluamasi painomäärä, mutta aloita kevyellä painolla mikäli olet aloittelija. Pidä käsipainot lähellä rintakehää. Seiso lattialla leveässä haara-asennossa. Varpaiden tulisi osoittaa hiukan ulospäin. Koukista polviasi niin, että lasket kehoasi lattiaa kohden, kuin olisit istumassa tuolille. Mene niin alas kuin pääset, vähintään polviesi korkeudelle takapuolesta päin katsottuna. Nouse takaisin ylös. Toista 8-15 kertaa, kolmen setin verran.

Paketti sisältää:

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 8 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Tanko 35 cm
• 4 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Kiillotettu krominen viimeistely kaikissa levyissä
• Artikkelinumero: 10000054

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Krominen käsipainosetti 30kg) :
(4/5

Todella laadukas setti, tosin hintavahko mutta on kyllä hintansa arvoinen. Tilasin vertailuksi samanlaisen valurautaisen, saman asian ajavat mutta tämä on hienomman näköinen siellä omassa telineessä. Suosittelen.
Toivomuksena olisi josko valikoimiin tulisi isompia settejä esim 60kg asti.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Krominen käsipainosetti 30kg) :
(5/5

Näyttävän näköinen ja hintalaatusuhteeltaan erinomainen setti vaikkapa kotiharrastajalle!

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Krominen käsipainosetti 30kg) :
(5/5

Hieno ulkoasu ja toimii!