Kilpakahvakuula 8-40 kg
Kilpakahvakuula 8-40 kg
Kilpakahvakuula 8-40 kg
Kilpakahvakuula 8-40 kg
Tuotevideo add
Ominaisuudet add


Tuotetiedot add

Virallinen kilpailukoko!

Tällä kahvakuulalla on mahdollisuus saada asianmukaista liikuntaa. Hyvä vaihtoehto, jos sinulla on kilpailutavoitteita - periaatteessa tämä kahvakuulamalli on tarkoitettu ammattilaisille. Myös ei-ammattilaisetkin voivat tietysti käyttää tätä! Tämän kahvakuulamallin laatu on hyvä ja kestävä.

Kahvakuulaharjoittelun aloittaminen on hyvin yksinkertaista. Sen avulla voit suorittaa kahvakuulaliikkeitä monipuolisesti ja harjoittaa koko kropan lihaksia. Kahvakuulan avulla pystyt tekemään heilautukset, punnerrukset ja kyykyt monipuolisesti. Voit käyttää yhtä aikaa yhtä tai kahta kahvakuulaa.

Kilpakahvakuulaa pitää muistaa ylläpitää, jotta sen laatu ei heikkenesi. Kilpakahvakuulan ylläpitäminen/huoltaminen on hyvin yksinkertaista. Käytön jälkeen kuula kannattaa pyyhkiä pyyhkeellä tai liinalla. Kahvakuula on valettu yhtenä kappaleena, joten ei ole vaaraa että se murtuisi. Harjoitus kahvakuulalla kehittää voimaa, notkeutta ja kestävyyttä - kaikkia kerralla.  

Kahvakuulaharjoittelun edut

1. Erittäin monipuolista aerobista liikuntaa

2. Kehittää lihasvoimaa monipuolisesti

3. Parantaa liikkuvuutta

4. Hauskaa, monipuolista - ei ikinä tylsää!

5. Kahvakuula on monipuolinen ja liikuteltava harjoitusväline

6. Kahvakuulan käyttäminen on turvallista - soveltuu kaiken ikäisille ja kokoisille!

7. Yhdistää aerobisen liikunnan ja lihasvoimaharjoittelun

8. Sopii hyvin kiireiseen elämäntyyliin

9. Oivallinen väline painonhallinnan tueksi

10. Huomattavasti monipuolisempi kuin levytanko ja käsipainot 

Kisakahvakuula 8-40kg

Virallinen kilpailukoko:

Kaikki kuulat ovat saman kokoisia painosta riippumatta: korkeus 28cm, kuulan halkaisija 21cm, kahvan halkaisija 3,3cm

  • Korkealaatuinen, yksiosainen kiinteä valettu teräs (kahva putkimaista materiaalia)
  • Maalattu runko väreillä painon mukaan, käsittelemätön otekahva
  • Todella kestävä
  • Korkeus: 28 cm
  • Halkaisija: 21 cm
  • Otekahvan paksuus: 3,3 cm

Huom! Näitä kahvakuulia ei ole tarkoitettu heitettäväksi maahan, koska kahvaosa voi hajota!

Tuotearvostelut

4.2 /5


Yhteensä 21 tuotearvostelua

5 tähteä13 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä2 kpl

Kirjoittaja: 27.08.2021

Saapui valitun noutopisteen sijaan ovelle. Sekavaa toimituksen seurantaa en saanut tästä johtuen toimimaan, vasta kuin ensimmäisen toimitusyrityksen jälkeen. Schenker ei ensimmäisellä kerralla ilmoittanut etukäteen tulosta. Kahden päivän päästä soittelivat, että olisivat tulossa seuraavana päivänä. Toimitus tässä tapauksessa venyi 15 arkipäivään. 20kg kuula oli hyvin pakattu, pahvilaatikkoon ja muotoon valettuun styroksiin, toisin kuin aikoinaan tilaamani vinyylikuulat pelkissä murjoutuneissa pahvilaatikoissa. Kuula ulkoisesti siisti, eikä ao. kommentoijien kaltaista maalin murenemista havaittavissa tässä tapauksessa. Kahva sopivan karhea. Henkilövaaka näytti epätieteelliseksi painoksi 19,5KG,

Kirjoittaja: 24.06.2021

Erinomainen palvelu ja nopea toimitus, tuote on niin kuin kuvassa ja kuten kuvattu verkkosivustolla.

Kirjoittaja: 24.06.2021

Kahvakuula on suhteellisen iso, mutta siinä on hyvä pito. Valitettavasti maali kuluu helposti - mutta niin luultavasti kaikista kahvakuulista. Väri on kuvan mukainen, upea!

Kirjoittaja: 20.05.2021

Täydellinen

Kirjoittaja: 11.02.2021

Jatkuvasti mainostatte että nyt kahvakuulia tarjouksessa. Verkkokaupassa on tarjolla vain pienintä kuulaa, muut 15 kokoa loppu. Surkeaa toimintaa!

Kirjoittaja: 24.11.2020

Ostin näitä kahvakuulia hyvän ulkonäön takia. Pienessä asunnossa kahvakuulat ovat aina esillä. Huomasin parin viikon jälkeen että maali irtoaa epätasaisesti lastuina pois. Ala-arvoinen pintakäsittely. Nyt ovat rumia, mutta ajavat asiansa treenissä.

Kirjoittaja: 24.05.2020

Ostin kaksi samanpainoista (28kg) kuulaa. Muuten ei valittamista, mutta kotivaaka näytti kuulille painoeroa 400g. Prosentuaalisesti pienehkö painoero, mutta silti vähän harmitti.

Kirjoittaja: 15.05.2020

Tilaamani tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja olleet jo kovassa käytössä ;). Ymmärrettävistä syistä tilaus oli myöhässä ja ilokseni huomasin että otitte hankalan tilanteen hyvin haltuun mm. kohentamalla tiedotusta asiakkaiden suuntaan.

Kirjoittaja: 15.05.2020

kahvakuula 20 kg 5/5. Tuote vastasi odotuksia, hyvä kahva ei liian liukas.

Kirjoittaja: 01.04.2020

Maalikerros on ohutta, jo paketista otettaessa ropissut sieltä täältä pois. Kahvan viimeistely asiallinen, budjettimallin kuulaksi täysin ok. Kyllä tällä kotijumpat hoitaa!

Kirjoittaja: 19.03.2020

Hajosi ulkotreenissä. Ei kuulemma kuulu takuuseen, kun ei semmosta kuulu näiden kestää.

Kirjoittaja: 09.10.2019

Kahvakuula vastaa täysin nettisivun kuvaa, loistava tuote.

Kirjoittaja: 09.10.2019

Olen enemmän kuin tyytyväinen! Hinta ja laatu ehdottomasti huippuluokkaa.

Kirjoittaja: 09.02.2018

Nämä on kunnon kahvakuulia joilla on hyvä ja turvallista treenata.

Kirjoittaja: 05.02.2018

Tilasin 12, 16 ja 32 kg kuulat, ja heti ensimmäiseksi kiinnitin huomiota ohueen maalipintaan, joka jo paketista purettaessa rapisi mm. kahvan juurelta pois. Ehkä joku näkee kuulan puolikkaat yhdistävän ja kahvojen hitsausjäljet epäesteettisenä, kun ne ovat hieman epätasaiset. Siinäpä ne varsinaiset huonot puolet sitten olivatkin, eivätkä ne onneksi vaikuta käyttöön mitenkään. Huomattavasti tärkeämpää on se, että kahvalla on juuri oikean tuntuinen karheus, se ottaa mankkua hyvin vastaan, eikä hitsauksista ei ole jäänyt roiskeita kahvaan. Kuulat ovat myös juuri oikean painoisia. Omissa taisi olla korkeintaan 100 g heitto liikaa, ja sekin 32 kg mallissa. Kyllä näitä voi suositella, jos olet kunnon kuulaa vailla, ja tahdot hieman edullisemman kilpamallin hankkia.

Kirjoittaja: 08.12.2017

Hinta-laatusuhde 5/5. Maalipinta vähän huonompi kuin aiemmissa kuulissani (Titan), mutta tämä ei ainakaan itseä haittaa. Kahva sopivan karhea.

Kirjoittaja: 13.04.2017

Nyt noin kuukauden aktiivisesti käyttäneenä pakko sanoa, että aivan loistava tuote! Aiemmin käyttänyt muita ei-kilpakuulia ja kyllä mielestäni eron huomaa heti, kun tämän käsiinsä saa! Liikkeet on mukava tehdä oikeasti hyvän kokoisella kuulalla, jolloin esim. tempauksissa ei kohdistu ranteille liikaa painetta. Kahva on juuri sopivan karheaksi jätetty, ei rispaa ja hierrä liikaa kämmeniä ja kahden käden liikkeissä tilaa on sopivalti, joskin vähän pikkurillit jää ulos kaaresta. Lapiokourille varmasti liian pienet kädensijat... 5/5 tuote kaikenkaikkiaan. Omassa kuulassani oli jo maali lähtenyt lohkeilemaan, kun sen paketista kuorin, mutta eipä se maali siinä tule pysymäänkään, kun sitä oikein tullaan maahan paiskomaan ja heittämään. :) Hinta-laatusuhde erinomainen, toimitus nopea ja vaivaton. Näillä näkymin tilaan seuraavankin kuulani täältä!

Kirjoittaja: 15.03.2017

Aluksi painaa kuin synti...päivä päivältä kevenee silti. Laatu 5/5 niin sanotusti.

Kirjoittaja: 19.02.2017

Todella hyvä hinta/laatusuhde. Kahvan viimeistely hyvä, ei liiaksi asti kiillotettu. Maalissa vähän läiskiä, mutta sehän on puhtaasti kosmeettinen haitta.

Kirjoittaja: 27.04.2016

Erittäin jämäkkä kahvakuula, halpa hinta ja kestää kovempaakin käyttöä!

Kirjoittaja: 25.02.2016

Muuten toimiva, mutta maali lähtee irti helposti

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kilpakahvakuula 8-40 kg

100557-00032-0021


TARJOUS
TÄNÄÄN!
99,95 €
57,97 € Säästä 42%

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: