Jumppapallo (Musta, Punainen & Vihreä)

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-3.34€

16,61 €

Normaalisti:19,95 €

Saatavuus:

Saatavuuspäivä:

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Huippusuosittua jumppapalloa on nyt saatavilla uusilla hauskoilla väreillä!

Jumppapallo on aerobisen urheilun, venyttelyn sekä joogan perusvälineitä. Sen kanssa teet erilaiset harjoitteet kehonpainollasi tai voit lisätä harjoitteluusi monia erilaisia lisävalineitä kuten käsipainoja, kahvakuulia tai vaikka vastuskuminauhoja. Jumppapallon kanssa harjoitat näppärästi esimerkiksi keskivartalon lihaksia. Sen avulla on helppoa ja tehokasta tehdä vatsalihas- taikka selkälihasliikkeitä ja samalla harjoittaa koko kehon kontrollia. Jumppapallo toimii loistavasti myös istuimena, koska jumppapallolla istumalla aktivoit keskivartalosi lihaksia joka tekee ryhdistäsi paremman ja se voi korjata myös pitkäaikaisia selkäongelmia. Siksipä sitä suosittelee myös useat työhyvinvoinnin ja ergonomian ammattilaiset!

Jumppapallon koot ovat 55cm, 65cm sekä 75cm. Tämä kertoo pallon halkaisijan/korkeuden pallon ollessa täynnä. Hyvän ergonomian ja sopivuuden kannalta kannattaa valita ainakin aluksi pallo oman kehon pituuden mukaan. Palloon totuttuasi voit hyvin käyttää myös isompia taikka pienempiä jumppapalloja samoin tuloksin. Voit katsoa alla olevasta taulukosta sinulle ideaalisen pallon korkeuden:

Pituus                Pallon koko

152-165cm       55cm

165-180cm       65cm

180-190cm       75cm

Ethän täytä palloa suuremmaksi, kuin sen ilmoitettu koko. Voit samalla mitata sen kokoa täyttövaiheessa, jolloin tiedät että pallo on oikein täytetty. Jos pallo on suurempi kuin ilmoitettu koko, voi pallo pahimmassa tapauksessa puhjeta.

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: Synteettinen kumi
  • Max. käyttäjän paino: 150kg
  • Kokovaihtoehdot: 55cm, 65cm ja 75cm
  • Värivaihtoehdot: Musta, punainen ja vihreä
  • Mukana pumppu

Tuotearvostelut