Jumppapallo 65cm

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-9€

10,95 €

Normaalisti:19,95 €

Saatavuus:

Saatavuuspäivä:

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Jumppapallo on ilmatäytteinen, noin polven korkuinen pallo. Jumppapallon päällä voi istua tai olla makuullaan ja suorittaa erilaisia harjoitteita. Voit tehdä harjotteita omalla kehonpainolla tai käyttää esimerkiksi lisävastuksena kahvakuulaa. Voit myöskin tarttua jumppapallosta käsillä tai jaloilla ja suorittaa liikkeitä sen avulla. Ollessasi makuulla ja pitämällä jumppapalloa jalkojen välissä pystyt suorittamaan keskivartalon harjoitteita erityisen kontrolloidusti. Useat työhyvinvoinnin ammattilaiset suosittelevat jumppapallon käyttämistä työtuolina normaalin työtuolin sijaan. Jumppapallolla istuessa etenkin keskivartalosi lihakset aktivoituvat automaattisesti ja tekee asennosta automaattisesti ryhdikkään. Jumppapallon päällä voi myös suorittaa kätevästi taukojumpan töiden ohessa.

Jumppapalloa on saatavilla kolmessa eri koossa: 55cm, 65cm ja 75cm. Ilmoitettu koko tarkoittaa pallon halkaisijaa eli korkeutta, kun pallo on pumpattu täyteen. Jumppapallojen kokoja on saatavilla useita, koska myöskin ihmisiä on eri pituisia. Jumppapallon koon valinnassa on otettava huomioon optimaalinen ergonomia ja mittasuhde, joka vastaa vartalon pituutta. Alla olevan kokotaulukon avulla voit käyttää ohjeena valitessasi itsellesi sopivan kokoisen jumppapallon: 

Mikä on minulle sopivan jumppapallon koko?

Pituus                Pallon koko

152-165cm       55cm

165-180cm       65cm

180-190cm       75cm

Taulukko on ohjeellinen. Totuttua jumppapallon käyttöön huomaat, että voit käyttää halutessasi myös suurempaa tai pienempää palloa hakeaksesi vaihtelua treeneihin tai istuinkorkeuteen.

Paras tapa varmistaa jumppapallon optimaalinen ilmanpaine on mitata pallo pumppauksen jälkeen. 65cm jumppapallo on täytetty asianmukaisesti, kun se on pumpattuna halkaisijaltaan 65cm. Siitä ei saa tulla suurempaa kuin pakkaukseen on merkitty. Mikäli tykkäät hieman pehmeämmästä pallosta niin palloa ei tarvitse pumpata aivan täyteen.

Tekniset tiedot:

• Mukana pumppu
• Hellävarainen ja mukava selkärangalle
• Materiaalit: PVC 50% ja synteettinen kumi 50%, ei pehmikkeitä
• Suurin kuorma: 150kg
• Halkaisija: 65cm
• Väri: Sininen, harmaa, pinkki

Tuotearvostelut