Jumppapallo 55cm

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-10€

9,95 €

Normaalisti:19,95 €

Saatavuus:

Saatavuuspäivä:

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Jumppapallo on ilmatäytteinen, noin polven korkuinen pallo. Palloa käytetään tyypillisesti lattialla ja se tukee vartaloa erilaisissa harjoitteissa, joita voidaan tehdä istualtaan, makaamalla pallon päällä tai tarttumalla palloon käsillä tai jaloilla. Jumppapalloa voidaan käyttää myös tuolin sijaan työpöydän kanssa. Pallolla istuminen tekee asennosta ryhdikkään ja pitää keskivartalon kokoajan pienessä jännityksessä. Jumppapallon päällä istuallaan pomppinen tehostaa koko kropan verenkiertoa ja virkistää vaikka taukojumppana!

Jumppapalloa on saatavilla kolmessa eri koossa: 55cm, 65cm ja 75cm. Koko vastaa pallon korkeutta tai halkaisijaa kun se on kokonaan täytetty. Jumppapallojen koon suunnittelussa on otettu huomioon ideaalinen ergonomia ja mittasuhde, joka parhaiten vastaa vartalon pituutta. Voit käyttää alla olevaa kokotaulukkoa ohjeena valitessasi itsellesi sopivan kokoista palloa:

Mikä jumppapallo sopii minulle?

Pituus                Pallon koko

152-165cm       55cm

165-180cm       65cm

180-190cm       75cm

Taulukko on ohjeellinen. Kun totut käyttämään kuntopalloa, huomaat, että voit halutessasi käyttää myös suurempaa tai pienempää palloa hyvin tuloksin.

Paras tapa saada selville, milloin jumppapallo on asianmukaisesti täytetty, on mitata pallon korkeus kun se täyttyy. Kun täytät jumppapalloa, siitä ei saa tulla tulla suurempaa kuin pakkaukseen merkattu koko tai se voi puhjeta.

Tekniset tiedot:

• Mukana pumppu
• Hellävarainen ja mukava selkärangalle
• Materiaalit: PVC 50% ja synteettinen kumi 50%, ei pehmikkeitä
• Suurin kuorma: 150kg
• Halkaisija: 55cm
• Väri: Sininen, harmaa, pinkki

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut