Joogamatto 173cm x 61cm x 4mm
Joogamatto 173cm x 61cm x 4mm
Joogamatto 173cm x 61cm x 4mm
Joogamatto 173cm x 61cm x 4mm
Tuotetiedot add

Nyt saatavilla erittäin ohut joogamatto!


Joogamatto on valmistettu erittäin kevyistä ja luistamattomista materiaaleista. Materiaaleina on käytetty ihoystävällistä kumia sekä PVC-muovia. Joogamaton pystyy taittamaan helposti rullalle ja ottamaan helposti matkaan myös ulkoharjoitteluun sekä reissuille.

Joogamaton edut:

Joogamatossa käytettyjen laadukkaiden materiaalien ansiosta joogamatto on erityisen kestävä, kevyt, ihoystävällinen eikä se luista lattialla tai raajojen alla. Joogan etuina on lajin edullisuus - joogamatto voi olla ainoa lisävaruste jota tarvitset joogaamiseen. Voit valita kahdesta eri paksuudesta (4mm tai 10mm) sinulle sopivan. Tätä valittaessa kannattaa miettiä haluaako ohuen maton vai hieman paksumman ja pehmeämmän tuntoisen. Joogamatto on suunniteltu täysin joogaan, venyttelyyn ja kuntoiluun. Sen materiaali tuntuu erittäin mukavalta myös ihoakin vasten. Tärkeimpänä ominaisuutena se on luistamaton, jonka vuoksi matto pysyy juuri sillä paikalla missä haluat harjoitella.

Joogamaton pystyy helposti rullaamaan kasaan sekä ottamaan sen mukaan kuntosalille, joogatunnille, reissuille tai vaikka puistojumppaan. Se soveltuu käytettäväksi sisällä ja ulkona.

Joogaamisen hyödyt:

1. Lisää lihaksien notkeutta

Usein ihmiset kokevat joogan pelottavana, koska he eivät ole notkeita. Joogaaminen sopii erityisen hyvin kaikille, koska se nimenomaan lisää notkeutta. Joogatessasi säännöllisesti, huomaat kuin itsestään kuinka kehosi on notkeampi kuin koskaan aiemmin!

2. Rauhoittaa kehoa ja mieltä

Joogaa on käytetty vuosituhansien ajan rentoutumiseen, koska se rauhoittaa kehoa ja mieltä. Joogatunteja löytyy erittäin monenlaisia, joten kannattaa valita juuri sinun tarpeillesi ja taidoillesi sopiva tunti. Jos haluat joogalta erityisesti meditatiivisia vaikutuksia, kannattaa valita rauhallinen joogatunti tai suorittaa joogaliikkeet erityisen rauhallisesti ja keskittyneesti.

3. Opit tuntemaan kehosi paremmin

Joogaliikkeiden avulla opit tuntemaan ja hallitsemaan kehoasi paremmin. Suorittaessasi liikkeet kontrolloidusti ja keskittyen, opit hallitsemaan paremmin lihaksiesi käyttöä. Ajan myötä on myös mahdollista oppia tuntemaan omaa mieltäkin paremmin.

4. Parantaa unenlaatua

Joogaamisen on todettu vaikuttavan nukahtamiseen ja unenlaatuun positiivisesti. Joogaaminen saa mielen ja lihakset rentoutumaan, jonka vuoksi joogaamisen on todettu avuksi uniongelmista kärsiville. Joogaamisen voi tehdä varhain aamulla tai juuri ennen nukkumaanmenoa.

5. Vahvistaa immuniteettia

Kun keho ja mieli voivat paremmin, myös kehon immuniteetti toimii paremmin. Joogalla on todettu olevan myös puhdistava vaikutus ruuansulatuselimistössä. Useat joogaliikkeet vaikuttavat vatsaan vuorotellen puristavasti ja venyttävästi - tämä tehostaa verenkiertoa tällä alueella sekä edistää puhdistautumista.

6. Tehostaa hapenottokykyä

Hengitysharjoitukset kuuluvat oleellisena osana joogaharjoituksiin, jotka parantavat hapenottokykyä. Tehokas hengitys on tekniikkalaji, jonka oppiessa luonnolisesti hengityksestä tulee tehokkaampi.

7. Auttaa kipuun

Nykyään suurinosa töistä tehdään toimistossa, paikallaan ja istuallaan. Keho on suunniteltu liikkumaan, jotta se toimisi normaalisti. Sidekudokset jäykistyvät ja saattavat aiheuttaa kipua, kun kroppa on jämähtänyt paikalleen. Jooga on erinomainen tapa saada liikettä niveliin ja veri kiertämään.

Tekniset tiedot:

  • Paksuus: 4mm
  • Pituus: 173cm
  • Leveys: 61cm
  • Väri: Musta, pinkki, sininen, punainen, purppura, oranssi, lime, turkoosi
  • Sopii hyvin joogaan, venyttelyyn tai kuntoiluun
  • Helppo rullata kasaan - tilaa säästävä
  • Valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista
  • Kevyt, luistamaton ja ihoystävällinen
  • Materiaali: Kumi ja PVC
  • Materiaalissa ei ole käytetty ftalaatteja

Kanna joogamattosi kätevästi tässä kantokassissa!

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Joogamatto 173cm x 61cm x 4mm

100815-00030-0071
TARJOUS
TÄNÄÄN!
26,88 €
16,88 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: