Pilatesrengas

100803-00019-0056

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-13.34€

16,61 €

Normaalisti:29,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Edullinen tapa aloitaa Pilates-harjoittelu!

Ergonomisesti muotoilulla Pilatesrenkaalla voit harjoitella koko kroppasi kotona aivan päästä varpaisiin! Pilatesrenkaan kummaltakin puolelta löytyy ergonomisesti muotoillut kahvat joista voi pitää kiinni tai sen voi asettaa jalkojen väliin helposti. Rengasta on erittäin helppo ja mukava käyttää sen kevyen ja kestävän rakenteensa ansiosta. Pilatesrengas harjoituksiin soveltuu erinomaisesti joogamatto.

Pilatesrengasta käytetään yleisesti pilatesharjoituksissa lisäämään lattialla tehtävien harjoitusten tehokkuutta. Renkaan avulla voit kohdistaa harjoittelun helpommin tiettyyn lihakseen. Soveltuu erityisen hyvin sisä- ja ulkoreisien harjoitteluun. Lisäksi renkaalla voi harjoitella tehokkaasti käsivarsia, rintaa ja jopa lantionpohjalihaksia.

15 minuutin monipuolinen pilatesrengas harjoitus:

1. Vatsalihasrutistus

Asetu joogamatolle makuulleen, aivan kuin olisit alkamassa tekemään normaaleja vatsalihasliikkeitä. Ota pilatesrenkaasta kiinni sen otekahvoista. Ojenna kädet suoraksi. Nouse vatsalihasliikkeen yläasentoon samalla koukistaen hieman käsiä, että pilatesrengas pysyy suorassa. Sen jälkeen pidä selässä hyvä ryhti ja laske selkääsi hieman alas sekä pidä rengas paikallaan. Tunnet kuinka vatsalihaksesi jännittyvät. Toista tätä liikettä niin kauan, kunnes se tuntuu raskaalta. Tämä liike harjoittaa keskivartaloasi, erityisesti vatsalihaksia.

2. Sisäreisirutistus

Asetu joogamatolle kyljelleen, pidä hartiat ja lantio samassa linjassa. Aseta pilatesrengas sisäsäärien väliin, hieman nilkoista ylöspäin. Pidä jalat suorana, mutta hieman ulompana muuta vartaloa, jotta asento on mahdollisen tukeva. Purista jalkoja kontrolloidusti toisia vasten, pilatesrengas puristuu hieman kasaan. Toista tätä puristelua niin kauan, kunnes se tuntuu raskaalta. Sen jälkeen voit kääntyä toiselle kyljelle ja harjoittaa jalkojen sisäosia myöskin toiselta puolelta. Tämä liike harjoittaa sisäreisiä ja lantionpohjalihaksia.

3. Käsien puristus yhteen

Seiso joogamaton päällä tai tukevalla alustalla, jalat hieman hartioita leveämmällä. Ota pilatesrengas käteen kuin pitäisit auton ratista kiinni. Sen jälkeen tuo pilatesrengas lähellä kroppaasi. Tämän jälkeen työnnä käsiäsi yhteen, tunnet kuinka pilatesrengas joustaa hieman. Toista tätä liikettä niin kauas, kunnes se tuntuu raskaalta. Tämä liike harjoittaa erityisesti rintalihaksia ja hartioitasi.

4. Reisien puristus yhteen

Asetu joogamaton päälle makuulleen, aivan kuin olisit alkamassa tekemään vatsalihasliikkeitä. Aseta pilatesrengas polviesi väliin ja purista kevyesti kokoajan, että rengas pysyy paikallaan. Tämän jälkeen puristele rengasta yhteen, kunnes se alkaa tuntumaan raskaalta. Tämä liike harjoittaa erityisesti sisä- ja ulkoreisiä sekä lantionpohjalihaksia.

5. Reisien loitonnus

Asetu joogamatolle makuulleen. Aseta jalat pilatesrenkaan sisälle ja nosta jalat koholle kattoa kohden. Pidä pilatesrengasta noin nilkkojen kohdalla ja loitonna niitä ulospäin. Toista tätä loitonnustoistoa niin kauas, kunnes se tuntuu raskaalta. Tämä liike harjoittaa erityisesti ulkoreisiä, lantionpohjalihaksia ja vatsalihaksia.

6. Käsien puristus seläntakana

Seiso joogamaton päällä tai tukevalla alustalla, jalat hieman hartioita leveämmällä. Aseta pilatesrengas seläntaakse, noin takapuolen korkeudelle, pitäen käsillä kiinni ulkoreunoista. Tämän jälkeen työnnä purista käsiäsi yhteenpäin. Toista tätä niin kauan, kunnes se alkaa tuntumaan raskaalta. Tämä liike harjoittaa erityisesti selkälihaksia.

 

Tekniset tiedot:

  • Halkaisija: 39cm
  • Väri: Musta
  • Paino: 0,3kg
  • Molemminpuoleiset otekahvat kummallakin puolella rengasta
  • Ergonomisesti muotoillut otekahvat

Tuotearvostelut