Joogamatto 173 x 61 cm Sininen

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-15€

14,95 €

Normaalisti:29,95 €

Saatavuus:

Saatavuuspäivä:

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Nyt saatavilla erittäin ohut joogamatto!

Joogamaton materiaaleina on käytetty ihoystävällistä kumia sekä PVC-muovia, jotka tekevät matosta erittäin kevyen sekä ihoystävällisen. Joogamaton pystyy rullaamaan helposti ja ottamaan mukaan ulkoharjoitteluun, salille tai reissuille!

Joogamaton edut:

Joogamatossa on käytetty ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja, jonka ansiosta matosta on saatu tehtyä erityisen kevyt, kestävä ja ihoystävällinen. Se ei myöskään luista lattialla tai raajojen alla. Joogan aloittaminen on erittäin edullista tämän jogaamaton avulla, koska et välttämättä tarvitse muita lisävarusteita tähän harrastukseen. Voit valita kahdesta paksuudesta sinua miellyttävän vaihtoehdon - riippuu haluatko vieman ohuemman ja erityisen kevyen maton vai hieman pehmeämmän maton. Joogamatto on nimeänsä monipuolisempi, koska se soveltuu joogan lisäksi myös mm. venyttelyyn ja kuntoiluun. Se on materialtaan pehmeää ja tuntuu erityisen mukavalta ihoa vasten. Joogamaton tärkein ominaisuus on luistamattomuus - tämä matto ei luista allasi ikävästi.

Joogamaton pystyy näppärästi rullaamaan kasaan ja ottamaan mukaan reissuille, kuntosalille tai joogatunnille. Sen säilyttäminen onnistuu myös pienessä tilassa.

Joogaamisen hyödyt:

1. Tekee sinut notkeammaksi

Joogan aloittaminen ei tarvitse notkeutta - sen tarkoituksena on tehdä sinusta notkea. On turha pelätä, että et olisi tarpeeksi notkea aloittaaksesi joogaamista. Eihän kukaan ole seppä syntyessään!

2. Rauhoittaa kehoasi ja mieltäsi

Joogan rentouttavat vaikutukset on tiedetty ympäri maapallon jo vuosituhansien ajan. Se rauhoittaa erityisesti kehoa ja mieltä. Joogaa on olemassa monenlaista, joten kannattaa valita juuri sinun tarpeillesi sopiva joogaamismuoto. Jos haluat joogaamiselta erityisesti meditatiivisia vaikutuksia, kannattaa valita rauhallinen joogaamismuoto.

3. Parantaa itsetuntemustasi

Joogaliikkeet auttavat sinua tuntemaan paremmin kuinka kroppasi oikeasti toimii. Opit lisäksi hallitsemaan lihaksia ja raajojasi paljon tehokkaammin. Edistyessä pystyt jopa mahdollisesti tuntemaan omaa mieltäsikin paremmin.

4. Nukut paremmin

Jooga vaikuttaa kehoon rentouttavasti, jonka vuoksi se myöskin auttaa sinua nukahtamaan helpommin sekä parantaa unenlaatua. Nukahdat helpommin, nukut sikeämmin, heräät virkeämmin.

5. Tehostaa immuniteettijärjestelmääsi

Kehon ja mielen voidessa paremmin, myöskin immuunijärjestelmä toimii tehokkaammin. Joogalla on todettu olevan myös puhdistava vaikutus ruuansulatuselimistössä. Useat joogaliikkeet vaikuttavat vatsaan vuorotellen puristavasti ja venyttävästi - tämä tehostaa verenkiertoa tärkeillä alueilla sekä edistää näinollen puhdistautumista.

6. Kehittää hapenottokykyäsi

Hengitysharjoitukset ovat oleellinen osa joogaharjoittelua. Opit hallitsemaan hengitystä paremmin ja käyttämään sitä tehokkaammin. Kun harjoittelt tätä säännöllisesti - alat myöskin alitajuntaisesti hengittämään entistä tehokkaammin.

7. Auttaa erilaisiin kiputiloihin

Nykyaikana ihmisten työt ovat monesti erittäin staattisia toimistotöitä, joista puuttuu kropalle tarpeellinen liike. Työ voi olla myöskin hyvin stressaavaa. Kun kroppa on liikkumatta ja jäykistyneessä tilassa - tämä voi aiheuttaa erilaisia kiputiloja. Tämän vuoksi jooga sopii erityisen hyvin modernille ihmiselle, joka kaipaa niveliin liikettä sekä mielelle muutakin ajateltavaa kuin stressi.

Tämä joogamatto on saatavilla myös mustana.

Tekniset tiedot:

  • Saatavilla kaksi eri vahvuutta: 4mm ja 10mm
  • Pituus: 173cm
  • Leveys: 61cm
  • Väri: Sininen
  • Sopii hyvin joogaan, venyttelyyn tai kuntoiluun
  • Helppo rullata kasaan - tilaa säästävä
  • Valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista
  • Kevyt, luistamaton ja ihoystävällinen
  • Materiaali: Kumi ja PVC
  • Materiaalissa ei ole käytetty ftalaatteja

Tuotearvostelut