Trap Bar tanko
Trap Bar tanko
Trap Bar tanko
Trap Bar tanko
Trap Bar tanko
Trap Bar tanko
Trap Bar tanko
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

Trap-bar tanko on ergonominen kuntoiluväline. Se tarjoaa mahdollisuuden treenata maastavetoja niin, että tekniikka on varmasti oikea ja turvallinen. Monet personaltrainerit käyttävät sitä osittain opettaakseen asiakkaille oikeaa tekniikkaa. Voit myös käyttää trap bar tankoa kotona jos haluat. Tämä tanko on tehty laadukkaista materiaaleista ja kestää jopa 200kg painoja. Tanko itsessään painaa 25 kiloa ja se pitää laskea myös mukaan sopivia painoja valittaessa. Tangon mukana ei tule painolevyjä, mutta voit ostaa niitä meiltä myös erikseen. Tankoon sopivat painolevyt ovat keskireiän halkaisijaltaan 50 mm. Tankoa käytetään usein yksin eikä yhdistettynä toisiin kuntoiluvälineisiin. Mahdollista on myös tehdä penkkipunnerruksia tämän avulla. Painonostopenkki on tässä avuksi. Kun treenaat, varmista että painolevyt ovat kiinnitetty kunnolla ja että lukot ovat kiinni hyvin ja tiukasti. Trappitankoa voidaan käyttää kolmella erilaisella otteella.

Treenaaminen trap-bar tangolla

Oletko koskaan katsonut voimamies kilpailuja? Olet ehkä nähnyt kisassa farmarin kävelyosion? Tuohon harjoitteeseen voit muun muassa käyttää trap-bar tankoa, vaikka treenaisit vain amatööritasolla. Jos haluat aloittaa harjoittelemaan maastavetoja, tämä tanko on sinulle loistava valinta. Suunnittelun ja helpon käytön vuoksi saat opetettua itsellesi pian oikean tekniikan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa suoraan tankoon, jos siltä tuntuu.
On olemassa useita harjoitteita, joita voit tehdä tämän tangon kanssa. Maastavetojen ja farmarikävelyn lisäksi voit tehdä esim. kyykkyjä, pystypunnerruksia ja soutuliikkeitä ylöspäin. Voi olla, että alussa liikerata tuntuu liian pieneltä, mutta älä luovuta. Aloita rauhallisesti.

Tekniset tiedot

  • 2kpl jousilukkoja
  • 50mm halkaisijan levypainoille
  • Max. kuormitus 250kg
  • Paino: 25kg
  • Tila painoille: 25cm per puoli
  • Putken paksuus: 3cm
  • Kahvojen etäisyys toisistaan: 62cm

 

Tuotearvostelut

4.6 /5


Yhteensä 12 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 31.07.2019

Ollut käytössä nyt monta kuukautta. Hyvä ja jämäkkä so far, ei valittamista. Hex-kyykky on mukava liike kotona tehtäväksi niin ei tarvitse tilaa vieviä räkkejä, peruspetteri voi jopa takakyykyn korvata kokonaan tällä.

Kirjoittaja: 26.04.2019

Erittäin hyvä tuote, huippulaatua!

Kirjoittaja: 26.04.2019

Suosittelen Gorilla Sportsia, hyviä tuotteita halpaan hintaan!

Kirjoittaja: 18.09.2018

Hyvä laatuinen, siisti. Tuo useampaan liikkeeseen variaatiomahdollisuuksia. Melko painava jo itsessään joten ei tarvitse ladata lisäkiekkoja niin paljoa kevyempiin liikkeisiin

Kirjoittaja: 24.02.2017

Hyvä ostos ja hyvät karhennukset.

Kirjoittaja: 10.11.2016

Hyvä ostos. On todella jämäkän oloinen.

Kirjoittaja: 14.10.2016

Hyvä ostos, varsinkin jos on selkävaivoja ja tekee maastavetoja. Aika terävä karhennus, mutta sopiikin olla tällaisessa pelissä ettei ote lipsu. Pitää hieman meteliä vaikka ei ole laakeroitu.

Kirjoittaja: 20.07.2016

Heti kun paketti saapui pihaan ja ensimmäisen kerran nappasin siitä kiinni, oli selvää ettei kyseessä olekaan mikään pilipalitanko. Järeä on ja täyttä tavaraa, painaa tosiaankin n. 25kg. Muutaman vuoden olen tällaista hinkunut, nyt piti tilata kun hinta kaikkine postikuluineenkin oli enemmän kuin kohdallaan. Ja kannattaa käyttää muuhunkin kuin pelkkiin maastavetoihin!

Kirjoittaja: 03.08.2015

Trap Bar tanko taikka Hexabar tanko on erinomainen tanko helpottamaan maastavetoja selkä vaivaiselle. Tangolla saa painopisteen kohdilleen ja se ei raahaa sääriä verille. Voi helposti opetella kyykyjenkin tekemistä kun painot ovat alhaalla. Asialliset karhennukset ja kaksi aloituskorkeutta. Pyörivät levypainopäät ovat mitä kaipaisi mutta sellaiset taas nostaisivat hintaa. Erinomainen hinta- ja laatusuhde. Suosittelen kaikille tanko antaa vaihtelua normaaleihin maastavetoihin ja myöskin kulmasoutuun.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hintansa arvoinen tuote. Ok karhennukset ja nopea toimitus. Voi suositella.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Pakkohankinta jos haluaa vaihtelua maveen. Hinta ja laatu kohdillaan. Voi käyttää tarvittaessa myös liikkeisiin.

Kirjoittaja: 26.01.2015

Ihan ok tanko. Karhennukset on hyvät, ei liian terävä mutta ei myöskään ihan pyöreä. Paino oli 25kg aika tarkasti. Ainoat miinukset tulevat lyhyydestä ja että ei ole laakerointia. Toimiva tanko ja hintansa arvoinen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Trap Bar tanko

100460-00004-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
234,89 €
214,69 € Säästä 20,20 €

Alkaen 10.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: