Trap Bar tanko

100460-00004-0001

-20.2€

157,75 €

Normaalisti:177,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tuotekuvaus

Trap-bar tanko on ergonominen kuntoiluväline. Se tarjoaa mahdollisuuden treenata maastavetoja niin, että tekniikka on varmasti oikea ja turvallinen. Monet personaltrainerit käyttävät sitä osittain opettaakseen asiakkaille oikeaa tekniikkaa. Voit myös käyttää trap bar tankoa kotona jos haluat. Tämä tanko on tehty laadukkaista materiaaleista ja kestää jopa 200kg painoja. Tanko itsessään painaa 25 kiloa ja se pitää laskea myös mukaan sopivia painoja valittaessa. Tangon mukana ei tule painolevyjä, mutta voit ostaa niitä meiltä myös erikseen. Tankoon sopivat painolevyt ovat keskireiän halkaisijaltaan 50 mm. Tankoa käytetään usein yksin eikä yhdistettynä toisiin kuntoiluvälineisiin. Mahdollista on myös tehdä penkkipunnerruksia tämän avulla. Painonostopenkki on tässä avuksi. Kun treenaat, varmista että painolevyt ovat kiinnitetty kunnolla ja että lukot ovat kiinni hyvin ja tiukasti. Trappitankoa voidaan käyttää kolmella erilaisella otteella.

Treenaaminen trap-bar tangolla

Oletko koskaan katsonut voimamies kilpailuja? Olet ehkä nähnyt kisassa farmarin kävelyosion? Tuohon harjoitteeseen voit muun muassa käyttää trap-bar tankoa, vaikka treenaisit vain amatööritasolla. Jos haluat aloittaa harjoittelemaan maastavetoja, tämä tanko on sinulle loistava valinta. Suunnittelun ja helpon käytön vuoksi saat opetettua itsellesi pian oikean tekniikan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa suoraan tankoon, jos siltä tuntuu.
On olemassa useita harjoitteita, joita voit tehdä tämän tangon kanssa. Maastavetojen ja farmarikävelyn lisäksi voit tehdä esim. kyykkyjä, pystypunnerruksia ja soutuliikkeitä ylöspäin. Voi olla, että alussa liikerata tuntuu liian pieneltä, mutta älä luovuta. Aloita rauhallisesti.

Tekniset tiedot

  • 2kpl jousilukkoja
  • 50mm halkaisijan levypainoille
  • Max. kuormitus 250kg
  • Paino: 25kg
  • Tila painoille: 25cm per puoli
  • Putken paksuus: 3cm
  • Kahvojen etäisyys toisistaan: 62cm

 

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.31.07.2019 (Trap Bar tanko) :
(5/5

Ollut käytössä nyt monta kuukautta. Hyvä ja jämäkkä so far, ei valittamista. Hex-kyykky on mukava liike kotona tehtäväksi niin ei tarvitse tilaa vieviä räkkejä, peruspetteri voi jopa takakyykyn korvata kokonaan tällä.

Kirjoittaja Pvm.26.04.2019 (Trap Bar tanko) :
(5/5

Erittäin hyvä tuote, huippulaatua!

Kirjoittaja Pvm.26.04.2019 (Trap Bar tanko) :
(5/5

Suosittelen Gorilla Sportsia, hyviä tuotteita halpaan hintaan!