Trap Bar tanko

100460-00004-0001

-20.2€

147,75 €

Normaalisti:167,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tuotekuvaus

Trap-bar tanko on ergonominen kuntoiluväline. Se tarjoaa mahdollisuuden treenata maastavetoja niin, että tekniikka on varmasti oikea ja turvallinen. Monet personaltrainerit käyttävät sitä osittain opettaakseen asiakkaille oikeaa tekniikkaa. Voit myös käyttää trap bar tankoa kotona jos haluat. Tämä tanko on tehty laadukkaista materiaaleista ja kestää jopa 200kg painoja. Tanko itsessään painaa 25 kiloa ja se pitää laskea myös mukaan sopivia painoja valittaessa. Tangon mukana ei tule painolevyjä, mutta voit ostaa niitä meiltä myös erikseen. Tankoon sopivat painolevyt ovat keskireiän halkaisijaltaan 50 mm. Tankoa käytetään usein yksin eikä yhdistettynä toisiin kuntoiluvälineisiin. Mahdollista on myös tehdä penkkipunnerruksia tämän avulla. Painonostopenkki on tässä avuksi. Kun treenaat, varmista että painolevyt ovat kiinnitetty kunnolla ja että lukot ovat kiinni hyvin ja tiukasti. Trappitankoa voidaan käyttää kolmella erilaisella otteella.

Treenaaminen trap-bar tangolla

Oletko koskaan katsonut voimamies kilpailuja? Olet ehkä nähnyt kisassa farmarin kävelyosion? Tuohon harjoitteeseen voit muun muassa käyttää trap-bar tankoa, vaikka treenaisit vain amatööritasolla. Jos haluat aloittaa harjoittelemaan maastavetoja, tämä tanko on sinulle loistava valinta. Suunnittelun ja helpon käytön vuoksi saat opetettua itsellesi pian oikean tekniikan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa suoraan tankoon, jos siltä tuntuu.
On olemassa useita harjoitteita, joita voit tehdä tämän tangon kanssa. Maastavetojen ja farmarikävelyn lisäksi voit tehdä esim. kyykkyjä, pystypunnerruksia ja soutuliikkeitä ylöspäin. Voi olla, että alussa liikerata tuntuu liian pieneltä, mutta älä luovuta. Aloita rauhallisesti.

Tekniset tiedot

  • 2kpl jousilukkoja
  • 50mm halkaisijan levypainoille
  • Max. kuormitus 250kg
  • Paino: 25kg
  • Tila painoille: 27cm per puoli
  • Putken paksuus: 3cm
  • Kahvojen etäisyys toisistaan: 57cm

 

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Trap Bar tanko) :
(5/5

Hyvä ostos ja hyvät karhennukset.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Trap Bar tanko) :
(4/5

Ihan ok tanko. Karhennukset on hyvät, ei liian terävä mutta ei myöskään ihan pyöreä. Paino oli 25kg aika tarkasti. Ainoat miinukset tulevat lyhyydestä ja että ei ole laakerointia. Toimiva tanko ja hintansa arvoinen.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Trap Bar tanko) :
(4/5

Hyvä ostos, varsinkin jos on selkävaivoja ja tekee maastavetoja. Aika terävä karhennus, mutta sopiikin olla tällaisessa pelissä ettei ote lipsu. Pitää hieman meteliä vaikka ei ole laakeroitu.