Painotelineet

28 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 28 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -13%
Käsipainoteline

Käsipainoteline

309,74 € (359,94 €)

Alkaen 13.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -14%
Kahvakuulateline

Kahvakuulateline

173,94 € (203,94 €)

Alkaen 8.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -23%
Käsipainoteline

Käsipainoteline

18,38 € (23,94 €)

Alkaen 3.95 €/kk

(1)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -20%
Taljakahvateline

Taljakahvateline

87,22 € (110,34 €)

Alkaen 5.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -12%
Teline levytangoille

Teline levytangoille

147,74 € (167,94 €)

Alkaen 7.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -12%
Squat Rack -Teline

Squat Rack -Teline

147,74 € (167,94 €)

Alkaen 7.95 €/kk

(5)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -14%
Painotankoteline

Painotankoteline

297,74 € (347,94 €)

Alkaen 13.95 €/kk

Heti varastosta

Painoteline säilytysongelmiin

Treenaaminen autotallissasi voi olla hauskaa! Ainoa asia, joka sinun tarvitsee ymmärtää kun jätät kuntosalijäsennyytesi menneisyyteen ja alat kuntoilemaan autotallissasi on se, että tästä lähin olet itse omien laitteidesi huoltomies. Ei, se ei kuulosta niin pahalta, mutta tosissaan olet itse vastuussa painolevyistäsi. Muutaman kuukauden aikana painojen pinoaminen lattialle ja niiden jatkuva siirtäminen alkaa tympiä.

Varmista siis, että painolevysi ja painotankosi ovat oikealla tavalla säilytyksessä painotelineessä. Meiltä löytyy laaja valikoima tarvikkeita painojen säilytystä varten aina käsipainotelineistä levypainorekkeihin, sekä myös olympiapainoille ja kahvakuulille.

On olemassa monia erilaisia painotelineitä, joita voidaan käyttää treenivälineiden säilyttämiseen. Jotkin ovat leveämpiä ja matalia, näitä yleensä käytetään suurille määrille levypainoja tai käsipainoja. Toiset ovat kolmion mallisia ja toiset enemmän laatikkomaisia. Painolevytelineet ovat yleensä moni piikkisiä, mutta on olemassa myös suorakaiteenmallisia telineitä heille, jotka haluavat säilyttää myös tankonsa telineessä.

Kun investoit hyviin ja laadukkaisiin painolevyihin, haluat että ne myös näyttävät hyvältä jatkossakin ja ovat helposti saatavilla sekä hyvin organisoituja treenin aikana. Meidän painotelineemme ja rekkimme auttavat sinua pitämään levypainot, käsipainot ja kahvakuulat hyvässä järjestyksessä, organisoidusti sekä siististi.

Meillä on sellaisia telineitä, jotka sopivat joko kotikäyttöön tai yleiselle kuntosalille. On tärkeää pitää harjoittelualue siistinä ja turvallisena: käyttämällä painotelinettä vähennät riskiä siitä, että ketään ei kompastu tai kaadu lattialla oleviin ylimääräisiin treenivälineisiin.

Kun yhdistetään toimivuus ja tyyli, teline on suunniteltu olemaan visuaalisesti kaunis ja pitämään välineesi ammattimaisesti ja organisoidusti esillä. Kuuden piikin kanssa teline pitää minkä tahansa kotikuntosalin tai yleisen salin hyvännäköisenä ja turvallisena.

Painoteline

Gorilla Sportsin painotelineiden ominaisuuksia

- Kumiset suojat telineiden alaosassa(suojaa lattiaa)
- Kompakti suunnittelu auttaa käyttämään”kuollutta” tilaa hyödyksi antaen enemmän kuntoilutilaa salillesi
- Visuaalisesti kaunis ulkonäkö
- Auttaa pitämään lattian puhtaana ja vaarattomana
- Laadukas viimeistely pitää tuotteen kauniina vuosi toisensa jälkeen

Painoteline on täydellinen lisä mille tahansa kuntosalille ja ideaali kaikille, jotka haluavat siistimmän, turvallisemman ja tyylikkäämmän kuntoiluympäristön. Täydellinen sekä kokeneille että aloittelijoille, painopuu sopii muiden laitteiden joukkoon loistavasti.