×

gorillasports logo

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tiedon vaihtuvista erikoistarjouksista ja tuoteuutuuksista!

×
OK

Kategoriat

 • 0447961114

 • info@gorillasports.fi

 • 2 vuoden takuu

 • Toimitus kotiovelle

 • 50mm Olympia levytangot

  Pikatoimitus alennettuun hintaan! Lue lisää

  50mm Olympia levytangot

  Gorillasports valikoimasta löytyvät myös standardikokoiset Olympia 50mm levypainot ja levytangot sekä lukot, jotka
  sopivat niin koti- kuin ammattilaiskäyttöön saleille. Tankomalleina on suora 210cm pitkä levytanko, 120cm pitkä
  EZ-tanko sekä 50mm käsipainotangot. Kaikkiin tankoihin tulee mukaan helppokäyttöiset jousilukot, mutta saatavilla on myös
  kiristettäviä lukkomalleja.

  50mm levypainot ovat saatavilla kaikissa peruskoissa 1,25 kilosta alkaen aina 25 kiloiseen saakka. Levypainot on värikoodattu
  yleisesti käytetyillä väreillä - keltainen 15kg, sininen 20kg jne. Kaikki Gorillasports 50mm levypainot ovat mallia Tri Grip -kolme otekahvaa tekevät painojen liikuttelusta helppoa.

  50mm levytanko

   

  50mm Olympia levytankojen edut

  Kestävyys

  Olympiatangot on tehty kestämään suuria painoja, eivätkä ne väänny isostakaan kuormasta. Tanko saattaa taipua noston aikana, joka on normaalia. Se kuitenkin palautuu suoraksi kun tangon laskee alas.

  Vakaus

  50mm levytangot ovat painavia ja pitkiä, jolloin ne eivät kaadu helposti vaikka niihin lisätään painoja. Voit helposti lisätä yhdelle puolelle 20 kilon levyn ilman, että tanko kaatuu telineessä.

  Ei kitkaa

  Olympia levytangoissa on laakeroidut päät, joten painot pyörivät tangossa vaikka ne laitetaan lukoilla kiinni. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi tempausta tai rinnallevetoa tehtäessä, ettei painojen aiheuttama kitka tuota ongelmia liikkeessä.

  Telinesopivuus

  Useimmat kyykkyhäkit ja painonnostopenkit on tehty sopimaan 213cm pitkille levytangoille. Olympia levytankoja voi käyttää siis missä tahansa telineissä, niin leveissä kuin kapeissakin.

  Hyödynnä vaihtuvat erikoistarjoukset